Skip to main content

Вперед за новими знаннями

Сьогоднішнє свято початку нового навчального року було не схожим на всі попередні наші дійства, адже вперше діти зустрілись не в Санаторці, яку так любили, а в мистецькому ліцеї, де поряд з загальною освітою, обдаровані учні зможуть розвивати свій талант, співаючи та танцюючи під керівництвом досвідчених професійних викладачів.
Велика дружня родина учнів, педагогів та батьків зустрілась за святковим столом, як справжня любляча сім'я, у якій кожному затишно, тепло на душі, у якій кожен відчуває себе частинкою чогось справжнього.
Усі учасники родинного свята взяли участь у флешмобі "Капсула майбутнього", де писали на сердечку щирі побажання нашому ліцею, а потім знайшли для неї містечко на шкільному подвір'ї, щоб через роки перевірити, а чи здійсняться побажання, загадані 2 вересня 2024 року!
Особливо зворушливим був урок-знайомство першокласників з Країною знань, де наша малеча вчилась ставати частинкою нового, досі невідомого, класного колективу.
Дякуємо усім, хто розділив з нами свято. Хочемо окремо подякувати колишньому учневі Назару Горняку, який завжди пам'ятає стежку до нашої школи. Сьогодні Назар порадував нас своєю авторською піснею, яка торкнулася глибини кожного серця.
То ж вперед, родино! Віримо, що новий навчальний рік, з благословення нашого доброго друга о. Анатолія, пройде не лише успішно, але й без тривог.
Хочеться закінчити допис словами відомого філософа Демокріта: "Ні мистецтво, ні мудрість не можуть бути досягнуті, якщо їм не вчитися". То ж вперед за новими знаннями 📐🖊️ та мистецтвом до КЗ ЛОР "Бориславський мистецький ліцей" 💃🎤!
Дякуємо Воїнам ЗСУ 💙💛 за перший вересневий понеділок 2024, за можливість бути з тими, кого любимо, за щирі усмішки дітей, які так потребують миру 🌈!
Все буде Україна 🇺🇦!
Зі святом, дорога родино 🥰!