Skip to main content

Ластів'ята 4-их класів прощались сьогодні з першими сходинками шкільного життя,

Ластів'ята розправили крила,
Вже змужніли, дорослі такі!
Гордість школи, батьків, України,
Хай щастить вам, пташата, в житті!
Ластів'ята 4-их класів КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" прощались сьогодні з першими сходинками шкільного життя, з першими улюбленими вчителями, з улюбленими предметами.
На святі "Прощання з початковою школою" наші випускники демонстрували свої таланти, яких у них хоч відбавляй 🤗, співали, танцювали, розігрували смішні сценки, згадували зворушливі моменти, переглядаючи кадри з життя класу.
І, звичайно, ластів'ята дякували своїм першим вчителькам — Уніят Ірині Зенонівні, Галишин Олесі Іванівні, Страшівській Ірині Миронівні за працю, любов, турботу, за науку та поради, за мудрість та материнську підтримку.
Дякували діти і своїм батькам, які сьогодні розчулено споглядали виступи своїх найдорожчих, відчуваючи безмежну гордість за своїх дітей.
Дякували та низько вклонялись Воїнам ЗСУ, Захисникам нашої землі, завдяки яким свято відбулося 💙💛.
А ми дякуємо нашим активним, працьовитим, талановитим, розумним випускникам за те, що вони у нас є саме такі, яких ми їх знаємо і любимо 🥰. І бажаємо нашим пташенятам легкого польоту в інше гніздечко, яке вже готує для них їхня наступна мама 🤗.
Віримо, що наступні сходинки шкільного життя будуть успішними, творчими, щасливими і головне — під мирним небом України 🇺🇦.
В добру путь у 5 клас