Skip to main content

Мюзиклу "Метеликовий рай"в день Останнього дзвоника.

Без сумніву, найбільшим святом кожного учня та й, певно, педагога, є день Останнього дзвоника. День, коли, нарешті, можна по-справжньому помріяти про літо та заслужені літні канікули, про відпустку, про відпочинок, на який учні та вчителі чекають цілий рік.
В нашій школі вже доброю традицією є проведення незвичайних оригінальних свят, приурочених початку та закінченню навчального року. Сьогоднішній рік — не виняток. То ж усі присутні цьогоріч стали глядачами мюзиклу "Метеликовий рай", у якому шкільні зірки та зірочки КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" пурхали мов метелики, демонструючи свої здібності, таланти. Діти танцювали і співали, малювали і декламували, розважали присутніх смішинками. А ще — саме сьогодні до нас завітали на свято Скрипковий ключ, Танець та Муза, які вже з вересня 2024 року стануть головними у нашій школі!
Але наше свято не стало б реальністю, очі учнів, педагогів та батьків не сяяли б радістю та гордістю, якби не українські Захисники, які в ці хвилини захищають кожного з нас 💙💛.
Закінчився наш мюзикл флешмобом-подякою ЗСУ, а метелики, які стали символом цього дійства, обов'язково стануть і символом переродження України, символом змін, позитивних перетворень.
То ж бажаємо учням школи гарного мирного відпочинку і нехай різнобарвні літні метелики 🦋🦋🦋 нагадують нашій дітворі про санаторку, яка після літніх канікул чекатиме їх на порозі рідної школи.
Педагогам зичимо заслуженої відпустки, набратися здоров'я та енергії і з новими силами зустрічати улюблених учнів восени.
І всім нам — мирного неба, тихих світанків, спокійних вечорів, віри та надії у світле майбутнє без війни.
Віримо в ЗСУ 💙💛!
Віримо в Україну🇺🇦!
Віримо в мир та Перемогу 💙💛!
Мирного переможного літа, санаторко 🥰!
P. S.: щира подяка Ігор Шоха за неймовірні професійні світлини та звукооператору Палац культури м.Борислав п. Еріку Литвину за музичний супровід.