Skip to main content

Віртуальна подорож "День Європи в Україні.

Класний керівник 9-Б класу КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" Старостіна О. І. провела пізнавальну віртуальну подорож "День Європи в Україні. Європейський калейдоскоп". Подорож була пізнавальною, яскравою, незабутньою, адже учні продемонстрували не лише свої акторські здібності, але саме через акторство докладно та просто ознайомили присутніх в залі з традиціями країн Європи.
Так, глядачі з нашими юними талановитими екскурсоводами завітали до Марії Кюрі у Польщу, з мушкетерами побували у Франції, а танцівниця Кармен розказала про Іспанію, шукали щастя з Леприконом в Ірландії, Мона Ліза розказала про Італію, Жан-Клод Вандам провів у Бельгію, дівчина з Німеччини пригостила баварським пивом, королева Греції провела Акрополем, принцеса Діана зустрілась у Вестмінстерському палаці, в Албанії милувались старовинними краєвидами, а у Фінляндії зустріли Санта Клауса!
Глядачі були в захваті від неймовірної мандрівки, в якій познайомились з національним одягом країн, їхніми традиціями та видатними людьми Європи.