Skip to main content

"Нехай щасливими будуть всі діти на землі".

"Дітям треба всього багато:
Небо, зорі і щирість слів.
А найбільше — це мама й тато.
Кожен з них, щоб дітей любив".
Надія Красоткіна
Діти - то наше майбутнє і від того, якими вони виростуть, залежить, яким саме буде це майбутнє. А щоб діти виросли справжніми щасливими людьми, їм необхідне багато чого, але найважливіше - любов батьків.
До Всесвітнього дня дитини класовод 3 класу КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа"Федиців І. І. провела зі своїми школяриками виховну годину "Нехай щасливими будуть всі діти на землі". Розпочалась виховна година з вправи "Я - сонце", за допомогою якої діти, ніби промінчики, ділились теплом один з од"Нехай щасливими будуть всі діти на землі"ним. Ірина Ігорівна розповіла дітям про права та обов'язки дітей в минулому та в сьогоденні, зачитала основні положення "Конвенції ООН про права дитини".
Учні складали асоціативний кущ до слова "Дитинство", грали в дидактичні ігри "Спіймай правило" та "Дозволено", провели "Казвову правову вікторину", а також вчились розрізняти права та обов'язки за допомогою методу "фішбоун" ("fishbone"). Завершили виховну годину грою "Передай далі", побажавши один одному щасливого дитинства, міцного здоров'я, успіхів у навчанні та мирного безхмарного неба 💛 💙!