Skip to main content

"Як повернути собі ресурс, як підтримати себе під час війни " семінару-тренінгу дя вчитель

Війна - це те, що вже відбувається тут і тепер. Щоденні новини, статистика, зображення то окрилюють і дають надію, то пригнічують і спричиняють сльози. Ми не маємо розкоші натиснути на паузу, перемотати чи просто не дивитися цю сторінку нашого життя. Ми свідомі того, що в час, коли діти потребують особливої підтримки й захисту, самі працівники школи також часто переживають труднощі, пов'язані з війною. Набагато важче натхненно проводити уроки й водночас очікувати новин від рідних з передової, розв'язувати безліч побутових питань, підтримувати власних дітей і сім'ї, жити в умовах невизначеності. Усе це ускладнює роботу, призводить до особистого вигорання й втоми, погіршує якість життя.
Як повернути собі ресурс, як підтримати себе під час війни - така мета семінару-тренінгу, який провела вчитель КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" Федиців Ірина Ігорівна з учителями початкових класів. У ході тренінгу педагоги переглянули та обговорили презентації, виконали цікаві творчі вправи: "Ресурсні активності", "Як турбуватися про себе?", "Банка вдячності".
Обмін досвідом, живе спілкування та позитивні емоції панували протягом всього заняття, адже "школа тримає тил і плекає майбутнє нашої перемоги".