Skip to main content

День кухаря

20 жовтня світ відзначає Міжнародний день кухаря. Кухарська справа вважається однією із найдавніших професій, адже готувати страви люди почали, щойно як навчились добувати вогонь. Без смачних поживних страв важко прожити насичений робочий день, а солодкі кулінарні шедеври часто допомагають підняти настрій.
І сьогодні вихователь 4 класу КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" Шемеляк Н. С. вирішила навчити своїх вихованців ліпити тісто, адже вони - майбутні господиньки. Тісто ліпили непросте, а кольорове, то ж сьогодні діти практикувались і в хімічних процесах, використовуючи для тіста такі барвники як зеленка та йод.
Діти залишились задоволені власною куховарською майстерністю та головне - емоції, з якими четвертокласники творили свої перші вареники та пельмені.