Skip to main content

Вистава "Захар Беркут"

Сьогодні актова зала нашої школи по-справжньому наповнилась духом патріотичності, духом незламності, духом нескореності. 
До нас, з неймовірною виставою І. Франка "Захар Беркут", завітав Народний театр імені Петра Телюка Бориславського Палацу культури під керівництвом Наталії Кравцової.
Та розпочався захід пізнавальним екскурсом в життєвий та творчий шлях Прометея українського народу - Івана Франка, який для всіх присутніх провела вчитель української мови та літератури А. Солецька.
А далі - жива історія на власні очі! Неймовірні костюми історичної епохи, надзвичайно реалістична гра акторів, актуальність теми боротьби та нескореності українського народу торкнулися кожного серця, викликавши глибокі почуття єдності та надії.
Щиро дякуємо п. Наталі Кравцовій за емоції, які неможливо передати словами, їх можна лише прожити. Дякуємо акторському складу театру, ви - майбутні актори великої сцени! Дякуємо, що не оминаєте нашу школу та в такий нелегкий для України час даруєте нам свій талант, щирі емоції та незламну віру в нашу спільну велику Перемогу