Skip to main content
Учні КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" стали учасниками дуже цікавого Міжматерикового уроку (пряме включення з Антарктиди), який провів полярник, науковець, учасник 28-ої Української антарктичної експедиції Тарас Перетятко.
Тема уроку: «Різноманітність птахів і ссавців Антарктики». Організатором уроку була вчитель біології Пігур О. М. Учні дізнались про діяльність української антарктичної станції імені академіка Вернадського, про дослідження, які проводять її науковці. Багато цікавого почули про тварин Антарктики.
  • Hits: 42
"Наші діти мають право просто жити,
Мати дім, садочок, школу і родину!
Наші діти мають право просто жити!
Без війни! Під мирним небом України!"
Учні 5-6 класів КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" готуються до Дня Св. Валентина і в переддень свята під керівництвом учителя мистецтв Щур Н. Т. виготовили красиві валентинки. Сьогодні діти, готуючи листівки, освідчувались в любові Україні, нашій рідній Батьківщині, яка зараз переживає тяжкі випробування війною.
То ж нехай щирість, креативність, душевність, з якою наші талановиті майстри і майстрині творили символічні валентинки, додадуть нам оптимізму, віри і надії, а мрія кожної української дитини про Мир обов'язково здійсниться 🌈!
  • Hits: 50
Учні початкових класів КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа"під керівництвом учителя початкових класів Пехів Р. Т. брали участь у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, де отримали призові місця.
То ж вітаємо Рогач Богдану, ученицю 4-б класу (робота "Квітуча Батьківщина") за зайняте 1 місце у 4-ому Міжнародному багатожанровому конкурсі "Чари зимових свят" та 1-ому Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Катерини Білокур "Квітуча палітра" і Мацур Єлизавету, ученицю 3 класу (робота "Нічка-чарівниця") з другою премією у категорії "Живопис".
Талановиті учні отримали дипломи за заслужену перемогу, а учитель - подяку за підготовку школярів.
Вітаємо наших креативних, активних, працьовитих дітей. Бажаємо їм впевнено йти вперед до наступних, не менш важливих, перемог, долати нові сходинки творчості, відчувати натхнення та любов до своєї праці, тішити батьків, вчителів та школу своїми досягненнями, успіхами та щасливими усмішками.
Так тримати, наші творчі бджілки 🥇
  • Hits: 42
Цікавий урок-вікторина  пройшов у 4-Б класі КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа"до Дня безпечного інтернету (у світі "Safer Internet Day"), який цьогоріч проходить під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Заняття було проведено практичним психолом Качур О. І. та класоводом Галишин О. І.
На уроці учні ознайомились з позитивним та негативним впливом інтернету на людину. Завдяки різноманітним вправам, учням була надана можливість самостійно прийняти ту позицію, до якої вони схиляються.
Розвивали на уроці вміння висловлювати свою точку зору щодо порушеної теми та критичного ставлення до інформації, отриманої з інтернет-ресурсів, засобів мобільного зв'язку.
  • Hits: 42
Робота над українсько-канадським проєктом під керівництвом вчителя англійської мови КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" Тимчій Вікторії Юріївни "Building bridges from Canada to Ukraine" продовжується. Цього разу ми отримали звісточку від наших канадійських друзів у вигляді символічних подаруночків для учнів 4 класу.
Щиро дякуємо за підтримку, розуміння та любов у цей нелегкий час для України. З такими друзями, ми дійсно непереможні 🙏🙏🙏.
Далі буде...
  • Hits: 31